Mergi direct la conținut »
O mașină a intrat în mulțime, la un carnaval din Germania. Martorii spun că șoferul a accelerat intenționat Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mașină a intrat în mulțime, la un carnaval din Germania. Martorii spun că șoferul a accelerat intenționat

O mașină a intrat în mulțime, la un carnaval din Germania. Martorii spun că șoferul a accelerat intenționat

O mașină a accidentat mai multe persoane care participau la un carnaval în Germania, în orașul Volkmarsen, a comunicat Poliția.

De Mihai Niculescu,

UPDATE ora 18.00 . Sunt cel puțin 30 de persoane rănite în urma evenimentului din Germania.

Cel puțin 10 persoane au fost rănite, iar șoferul a fost reținut, transmite BBC.

Potrivit presei locale, martorii povestesc că șoferul ar fi intrat deliberat în mulțime, accelerând în apropierea paradei. Alți oameni prezenți la fața locului au mai spus că șoferul ar fi intenționat să lovească copii.

Evenimentul a avut loc în timpul paradei Rosenmontag (Lunea trandafirilor), zi de carnaval în regiune. Oamenii susțin că s-au trezit din senin cu un Mercedes argintiu care a intrat în mulțime, la ora locală 14.30.

Poliția a făcut un apel pe Twitter ca persoanele care au imagini de la fața locului să le trimită forțelor de ordine, și a îndemnat populația să nu facă speculații cu privire la motivul incidentului.

Deocamdată, oficial însă, nu este cunoscut motivul pentru care șoferul a intrat în mulțime, dacă a făcut-o deliberat sau nu și dacă este vorba de un atentat terorist.

Un număr mare de forțe de ordine și paramedici au ajuns la fața locului, răzpunzând apelurilor de urgență din micul oraș din provincia Hesse, Germania de vest .

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto: Twitter/Xy5Z89

Close
Închide
  Close