MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 17:53

O navă s-a scufundat în Marea Neagră după ce s-a înclinat brusc. Ce s-a întâmplat cu echipajul

Distribuie

O navă încărcată cu fier vechi s-a scufundat în nordul Mării Negre, la aproape 80 de kilometri de peninsula Crimeea. Echipajul a trimis semnalul de alarmă și a fost salvat de un vas petrolier.

Incidentul a avut loc sâmbătă, au anunțat autoritățile locale, citate de agenția Tass, notează Mediafax.

„Nava s-a înclinat brusc şi apoi s-a scufundat. Cei opt membri ai echipajului au fost salvaţi, momentan sunt la bordul unui vas petrolier care va acosta în portul Novorosiisk”, au transmis reprezentanţii autorităţii maritime.

Doi cetățeni turci și șase cetățeni din din Azerbaijan fac parte din echipajul navei care s-a scufundat.

Potrivit sursei citate, semnalul de alarmă a fost trimis de căpitanul navei către centrul de salvare din Sevastopol. Acesta a anunțat că nava înregistrată în Panama în pericol să se scufunde, la aproape 80 de kilometri de coasta peninsulei Crimeea.

Autorităţile au precizat că nava s-a scufundat complet, la adâncimea de aproape 1.900 de metri. Potrivit acestora, nu există risc de poluare.

La sfârșitul lunii septembrie, un bărbat a supraviețuit miraculos într-un feribot scufundat în Tanzania, la două zile de accidentul nautic în care cel puțin 170 de persoane au murit.

sursă foto: EPA


Citește și Comerțul atinge cote…mistice la pelerinajul de Sfânta Parascheva! La ofertă, unguent mânăstiresc, brâu cu psalmi și cruciulițe din aur medical!


 

Citește mai multe despre crimeea, Marea Neagră și nava pe Libertatea.

Comentarii