Mergi direct la conținut »
O turistă din Ungaria şi-a pierdut viaţa pe Masivul Piatra Secuiului, după ce i s-a făcut rău
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O turistă din Ungaria şi-a pierdut viaţa pe Masivul Piatra Secuiului, după ce i s-a făcut rău

O turistă din Ungaria şi-a pierdut viaţa pe Masivul Piatra Secuiului, după ce i s-a făcut rău

Femeia de 50 de ani din Ungaria  a murit, sâmbătă, în timp ce se afla pe Masivul Piatra Secuiului, la Rimetea, după ce i s-a făcut rău. La faţa locului a intervenit, alături de salvamontişti, şi un echipaj SMURD, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

„Persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat Lucian Forda, şeful Serviciului Public Salvamont Alba. El a  mai spus  că femeia nu a căzut de pe versantul stâncos, aşa cum s-a întâmplat în alte situaţii soldate cu victime, ci i s-a făcut rău, potrivit Agerpres.ro.

Rimetea este o comună locuită preponderent de populaţie de etnie maghiară, iar anual mii de persoane din Ungaria vizitează zona. Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri.

Citește și

„Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”

 

Close
Închide
  Close