De Livia Lixandru,

Reacția Oanei vine în urma materialului publicat de ziarul Libertatea, potrivit căruia asociația lui Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru broșuri copiate de pe google și wikipedia.

La scurt timp după reacția Oanei Roman, mesajele au curs lanț, iar internauții i-au transmis cuvinte urâte acesteia. Vedeta a publicat uul dintre ele.

„Mi-am exprimat decent o opinie , pentru că e dreptul meu să am opinii atâta timp cât păstrez un ton civilizat ! Votanții stimabilului sunt de teapa asta, și trimit acest tip de mesaje ! Am primit sute, ăsta e cel mai rău! M-am gândit că doamna merită să fie un pic celebra ! Faptul că există astfel de oameni , pe mine mă înspăimîntă , și mă face să mă întreb oare de ce pe Pământ se nasc astfel de oameni cu astfel de gândire ! Ferească Dumnezeu!  Se spune ca blestemul e un păcat atât de mare încât se întoarce înzecit! Doamne, iart-o !”, a scris Oana Roman pe contul de socializare

„Domnul ăsta a încasat 187 000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?. Așa caracter are, se dădea bărbat! :))) plin de bani pe banii statului cu texte copiate de pe net! Un impostor oribil”, a scris Oana Roman despre Cumpănașu, pe contul de socializare.

Citeşte şi:

„Adânc în mlaștina corupției!” Filmul românesc „Colectiv” a câștigat premiul pentru cel mai bun documentar internațional la festivalul de la Zurich!

Opt mame au murit în cumplitul accident din Ialomița. Mărturii cutremurătoare: „Când am ajuns acolo, era un maldăr de fiare unul peste altul”

În cei trei ani de când au fost fotografiați de Libertatea, copiii de lângă groapa de gunoi Glina au crescut cu lacrimi pe obraz: „Ne e dor de tata”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați