Se numește ACR – celebrul Automobil Club Român, care este de fapt o instituție de tip stat în stat. Nu răspunde în fața nimănui, a primit averea prin decret în 1990. Este condus de un „monstru sacru”, Constantin Niculescu. El a devenit angajat la ACR acum 52 de ani, la 11 septembrie 1967, și conduce asociația de 25 de ani. Este cel mai vechi șefi de instituție din România aflat în fruntea ei neîntrerupt.

Niculescu a fost acuzat de-a lungul vremii că a cumpărat cu banii ACR, un CADILLAC din SUA de 150.000 $ și un JEEP GRAND CHEROCHE 50.000 $. Ar fi transformat un ponton plutitor în hotel de lux, inaccesibil membrilor ACR din cauza prețului, 200 $ pe zi camera. I-a dat numele Sf. Constantin, după numele său.  Procurorii au considerat că dl. Niculescu nu a încălcat legea penală cu chetuielile sale.

ACR ar trebui să facă lucruri în folosul cetățenilor, cum scrie în statut. ”Scopul AUTOMOBIL CLUBUL ROMÂN este de a dezvolta interesul cetățenilor, în general, și a membrilor asociației, în special, pentru practicarea automobilismului, a turismului automobilistic și a activității sportive de automobilism și de karting, precum și de a acorda asistența tehnică de profil pentru practicarea și bună desfășurare a activităților de profil”.  

Dacă ați practicat sau nu turismul automobilistic, vedeți cum arată o avere „pe roți” deținută un magnat opac la solicitările presei, la ora 10.30 LA FIX, cu Andreea Archip.

Citeşte şi:

Șeful Automobil Club Român, acuzat că și-a făcut hotel plutitor și și-a luat Cadillac din banii membrilor! Constantin Niculescu este contestat de primul său contracandidat, după 24 de ani de când este la cârma ACR

CAZUL CARACAL. IPJ Olt confirmă că-l verifică pe polițistul Pistol, după ce numele PISTOL a fost găsit în stenogramele traficului de minore

Numele medicului Camelia Roiu, al contabilei Nicoleta Ciobanu și ale altor avertizori de integritate, aplaudate în picioare de o sală întreagă la Festivalul de Film de la Toronto!

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică