MENIU CAUTĂ

Pamela Anderson îi critică pe bogații lumii care au donat un miliard de dolari pentru Notre Dame: „Vă cumpărați intrarea în rai?”,

Distribuie

În timp ce unii dintre cei mai bogați oameni din lume au donat milioane de dolari pentru reconstrucția catedralei Notre Dame, actrița Pamela Anderson i-a criticat și a scris pe Twitter că aceștia își văd propriile interese.

Modelul și fosta actriță din Baywatch a scris că Biserica Catolică are suficienți bani și că bogații lumii ar trebui să prioritizeze altfel donațiile. ”Primul miliard de euro pentru a reconstrui Notre Dame a fost deja adunat. A fost ușor. Mulțumesc miliardari. Credeam că Biserica Catolică are destui bani”, a scris Anderson într-un tweet.

În continuare, fostul model scrie ”Dar cum rămâne cu oamenii fără adăpost, înfometați pe străzi”.

”Aceasta este dovada că 1% (n.r. cei mai bogați oameni din lume) sunt de neatins și nu ar putea să le pese mai puțin de alții. Îi interesează doar să le apară numele în ziare – sunt sigură că vor fi felicitați și donațiile lor nu vor impozitate și vor beneficia din nou de ele – în timp ce sunt priviți ca eroi”, a mai scris Anderson.

Comentariile ei controversate au stârnit reacții pro și contra în rândul internauților.

În timp ce unii au felicitat-o pentru că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume alții au criticat-o pentru spunând că nu înțelege istoria, cultura și legea franceză.


Citește și: Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

Comentarii