Parfum cu miros de blană de pisică. A apărut și luciul de buze care produce senzația unui botic umed de felină

19 martie 2017 19:32

Parfum cu miros de blană de pisică. Iubitorii de pisici scapă de dorul felinelor preferate, atunci când sunt departe de ele. Acum, se pot bucura de mirosul specific al blănii de pisică … datorită unui parfum inventat de o companie americană, lansat recent de o companie din SUA, informează Agerpres.

Parfumul ‘Kitten Fur’, destinat în special pasionaților de feline de companie, a fost dezvoltat de Compania Demeter Fragrance Library, cu sediul în New York, și care e specializată în arome inspirate din izurile din viața cotidiană.

„După 15 ani de eforturi, Demeter a încapsulat esența olfactivă a căldurii și confortului acelui loc perfect, chiar la ceafa pisicuței”, arată compania pe site-ul său.

Parfumul ‘Kitten Fur’ este comercializat sub mai multe forme, printre care se numără colonie, deodorant roll-on, loțiune de corp, gel de duș și difuzor de ulei esențial, pentru cei care doresc ca întreaga încăpere să miroasă ca o pisică gigantică.

Prețul unui astfel de produs variază între 6 dolari și 39,95 dolari, în funcție de varianta aleasă și de cantitate.

Dar aceasta nu e prima încercare a unei companii de a încapsula mirosul specific al pisicii. Felissimo, o societate din Japonia, a scos pe piață în 2015 un spray cu iz de cap de pisică, despre care se spune că ar fi similar cu acela al pâinii coapte.

Aceeași companie a dezvoltat, recent, și un luciu de buze care creează senzația unui botic umed de felină.

Și apropo de feline, aceasta e cea mai bătrână pisică din lume! Cei care află câți ani are, se crucesc! Nu știam că pisicile trăiesc atât!

Dar știam de aceasă meserie inedită: o femeie din Marea Britanie caută pisicile rătăcite pentru a le înapoia proprietarilor!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro