Mergi direct la conținut »
VIDEO| Pasagerii au împins un tramvai pentru a-l ajuta să pornească din stație
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO| Pasagerii au împins un tramvai pentru a-l ajuta să pornească din stație

VIDEO| Pasagerii au împins un tramvai pentru a-l ajuta să pornească din stație

Mai multe persoane au fost filmate împingând de partea laterală a unui tramvai pentru a-l ajuta să pornească din stația Brooklands din Manchester, scrie Sky News.

Imaginile au devenit virale după ce pasagerilor li s-a cerut să împingă tramvaiul pentru a elibera platforma. Problemele au început atunci când șoferul a constatat că îi era imposibil să închidă ușile tramvaiului.

„Când ușile s-au închis în cele din urmă, tramvaiul nu a pornit, așa că șoferul a vorbit prin stație și i-a rugat pe pasagerii rămași pe platformă să-l împingă”, a povestit un martor la întreaga scenă.

El a adăugat că a fost „drăguț” din partea oamenilor să ajute, dar „este la fel de trist că acesta este sistemul nostru de transport”.

Pasagerii au împins tramvaiul aproximativ 10 secunde, după care acesta a pornit și a reușit să se deplaseze.

Danny Vaughan, șeful serviciului de transport din Greater Manchester, le-a mulțumit pasagerilor că „și-au suflecat mânecile și i-au ajutat”.

„Acest clip arată cum oamenii din Greater Manchester se comportă în general. Atunci când sunt în impas se ajută unii pe alții”, a transmis Vaughan. „Datorită acțiunii șoferului și a celor de pe platformă, tramvaiul a reușit să continue și să nu întârzie. Aș dori să mulțumesc tuturor celor implicați pentru ajutor, sunt sigur că vor fi încântați să știe că nu este ceva ce ne așteptăm ca clienții să facă în mod regulat atunci când călătoresc”, a mai spus șeful transportului public din Manchester.


Citește și: Cristina Neagu scrie istorie! A devenit cea mai bună marcatoare din toate timpurile la europene!


 

Close
Închide
  Close