Mergi direct la conținut »
Jaf ca-n filme în Drobeta Turnu Severin. Patru hoți au coborât un seif de la etajul 4, polițiștii i-au prins în timpul „operațiunii”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jaf ca-n filme în Drobeta Turnu Severin. Patru hoți au coborât un seif de la etajul 4, polițiștii i-au prins în timpul „operațiunii”

Jaf ca-n filme în Drobeta Turnu Severin. Patru hoți au coborât un seif de la etajul 4, polițiștii i-au prins în timpul „operațiunii”

Patru hoți au coborât un seif de la etajul 4, cu o coardă, după ce au furat bani și bijuterii dintr-un apartament din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, weekend-ul trecut. În seif se aflau bijuterii din aur şi ceasuri și peste zece mii de euro.

Coarda a fost prinsă de acoperișul blocului, cu ajutorul ei intrând în casă, apoi au folosit-o pentru transportul prăzii.

Acrobaţia lor a fost observată, însă, de o patrulă de poliţie, iar când au ieşit din clădire, hoţii au fost urmăriţi zeci de minute pe străzile oraşului şi, în final, doi dintre ei au fost prinşi. Ceilalţi doi au fost şi ei identificaţi şi sunt daţi în urmărire naţională, informează jurnalmehedinti.ro.

Cei doi bărbaţi, de 17 respectiv 32 de ani, au fost duşi şi în faţa instanţei, unde au primit mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi suspecţi care au reuşit să fugă sunt daţi în urmărire generală.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică împreună cu Biroul Investigaţii Criminale – din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au găsit bijuteriile în maşina hoţilor, iar suma furată a fost de 10.200 euro, valoarea totală a prejudiciului fiind de 55.000 de lei. Proprietarii au venit deja să-şi recupereze bunurile furat de cei patru.

Un hoț care a spart tavanul unei bijuterii din Reșița  – și a furat aproape tot din seif – a fost prins după cinci luni de la comiterea faptei/ FOTO

  • FOTO & VIDEO: Poliția Română

Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018


 

Close
Închide
  Close