Mergi direct la conținut »
A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia

A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia

O femeie  din Carolina de Nord a fost concediată și riscă un proces după ce pe internet au apărut imagini în care abuza două femei de culoare și făcea afirmații rasiste, scrie Metro. Poliția a început o investigație în acest caz.

Susan Westwood a fost înregistrată în timp ce se lăuda că are un job de unde câștigă 125.000 de dolari pe an. Ea a jignit două surori și a făcut afirmații rasiste la adresa lor, spunându-le că ea este „albă, sexy și fabuloasă”.

Una dintre femeile jignite a postat clipul video pe pagina sa de Facebook, iar tânăra din imagini a fost concediată de compania la care lucra, Spectrum. „Incidentul filmat în Charlotte, Carolina de Nord, este o încălcare grosolană a codului nostru de conduită și încalcă în mod evident devotamentul companiei pentru un comportament respectuos și pentru incluziune. Contractul domnișoarei Westwood a fost încheiat”, a transmis compania, potrivit Digi24.

„Suntem încă șocate și supărate pentru ce s-a întâmplat, doar pentru că avem o altă culoare a pielii. Este îngrijorător să vedem că încă mai există astfel de forme de rasism în 2018”, au transmis cele două surori.


Citește și:

3 ANI DE LA COLECTIV. Flavia Lupu, supraviețuitoare a tragediei. „În perioada asta e cel mai greu. Reîncep coșmarurile…”

Close
Închide
  Close