MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 22:52 , de Sorina Ionaşc

Planul lui Dragnea cu legea pensiilor. ”După ce se duce zgura otrăvită, adevărul iese la iveală”

Distribuie

Planul lui Dragnea cu legea pensiilor. Președintele PSD a anunțat că, în toamnă, legea pensiilor va intra în dezbaterea Parlamentului, astfel încât să fie adoptată în iarnă. Liderul social-democrat s-a plâns de ”campaniile mizerabile” pe tema proiectului de lege.

”Vrem ca în această iarnă să fie adoptată, la începutul lui septembrie, vrem să intrăm cu legea în Parlament. Rezolvă inechitățile din sistemul de pensii. Prea mulți români suferă din cauza lor, această lege va face ca din 2021 pensiile să crească și mai mult. E o lege care simplifică modul de calcul a pensiilor. Dă posibilitatea pentru anumite facilități pe care acum nu le au”, a spus Liviu Dragnea, la RTV, prezentând proiectul de lege a pensiilor.

Mai mult, președintele PSD a vrut să demonteze ”minciunile” pe care adversarii politici le-au prezentat.

”Cât de mizerabile sunt aceste campanii! Ca la legea salarizării, după ce se duce zgura otrăvită, adevărul iese la iveală. Românii au început să trăiască mai bine și o vor face în continuare. Sunt curios ce alte lucruri se vor mai inventa”, a adăugat Liviu Dragnea.

Cât despre impactul bugetar pentru recalcularea efectivă a pensiilor, liderul PSD a spus că va fi nevoie de angajarea a 1.500 de funcționari publici.

Citește mai multe despre legea pensiilor, minciuni, ministrul muncii și PSD pe Libertatea.

Comentarii