De Răzvan Mihalașcu,

Chris Randazzo, un pompier din orașul Coral Springs, petrecuse într-un bar împreună cu prietenii săi și era în drum spre casa iubitei sale, în momentul în care a fost atacat pe stradă de mai mulți hoți.

Indivizii i-au furat telefonul mobil, pantofii, un cuțit, 55 de dolari și apoi au fugit. S-au întors însă imediat, după ce și-au dat seama că nu pot face nimic cu iPhone-ul care era blocat, conform ubergizmo.com.

Pompierul de 39 de ani a refuzat să le spună care era codul de securitate, iar hoții l-au împușcat mortal. Fără acel cod, indivizii nu au putut nici să folosească și nici să vândă telefonul furat.

Polițiștii au reușit să-i depisteze pe hoți pe care i-au interceptând folosind datele transmise de telefonul mobil și numărul de înmatriculare al mașinii cu care au fugit după comiterea jafului pe 19 octombrie.

Potrivit miami.cbslocal.com, trei bărbați au fost arestați, fiind acuzați de omor și de furt. Este vorba de doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, și de un altul de 32 de ani.

Suspecții arestați în cazul uciderii pompierului / foto: Miami Herald

Suspecții au fost prinși, după ce au încercat să omoare o altă persoană în Palm Beach.

Chris Randazzo, pompierul pe care l-au ucis, a fost înmormântat cu onoruri militare pe 24 octombrie, conform autorităților americane.

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte