07 Dec. 2017 11:53 , de Ovidiu Matache

Preoţii și enoriașii dintr-o biserică din Tecuci, ameninţaţi cu un cuţit de un bolnav psihic

Distribuie

Preoţii și enoriașii unui lăcaș de cult din municipiul Tecuci au trecut prin adevărate clipe de groază, la slujba de Sf. Nicolae, din cauza unui bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, care a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe toţi cei aflaţi în biserică. Bărbatul a fost prins de jandarmi, iar în final a ajuns la Spitalul de Psihiatrie. 

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a intrat miercuri în incinta lăcașului de cult și a început să-i amenințe cu un cuțit pe preoții și participanții prezenţi la slujba religioasă de Sf. Nicolae, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Unul dintre enoriași a apelat numărul unic 112, iar Dispeceratul Poliției a direcționat un echipaj al Jandarmeriei la biserică.

Ajunși la fața locului, jandarmii l-au identificat, în zona altarului, pe bărbatul în cauză pe care l-au condus în afara bisericii, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia a  fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 de centimetri.

Bărbatul, domiciliat în Tecuci, nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care avea cuțitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci, unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști.

Totodată, a fost solicitată prezența unei ambulanțe care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galați, pentru evaluare medicală de specialitate.

Citește și: VIDEO | De „Moş Nicolae”, preotul Tănase a pus masa pentru un sat întreg

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Pești pentru săptămâna 21-27 mai 2018
Loading...
Comentarii