MENIU CAUTĂ

Primăria Capitalei oferă vacanțe la mare tinerilor între 18 și 35 de ani. Cursuri de dans și flash-mob, incluse în activități

Distribuie

A venit rândul tinerilor să beneficieze de “cadouri” de la Primăria București. După ce zilele trecute s-a dat startul înscrierilor la taberele gratuite în Grecia pentru pensionari, acum tinerii pot să se relaxeze pe litoralul românesc gratis. Plătește Primăria Capitalei.

Duminică, 5 august, va pleca prima serie de tineri înscriși la ”Școala de Vară- 2018”. Despre ce este vorba mai exact? Centrul pentru Tineret al Municipiului București ( instituție din cadrul Primăriei Capitalei) organizează seminarii de formare pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. În cadrul acestor seminarii sunt prevăzute, alături de cursuri de formare personală și public speaking, cursuri de dans și flash- mob.

Școala de Vară organizată gratis de primărie pentru tinerii din București începe de duminică, 5 august și va dura până pe 29 septembrie. ”Înscrie-te și tu la #ȘcoalaDeVară2018, să petrecem 7 zile intense pe litoralul românesc”, este mesajul de pe pagina de Facebook a instituției. Înscrierile au fost anunțate pe 31 iulie, deci cu doar o săptămână înaintea primelor plecări.

Trei mese asigurate și cazare la hoteluri de 3 stele

În regulamentul de pe site-ul Centrului pentru Tineret al Municipiului București se specifică faptul că participanții trebuie să aibă domiciliul sau reședința în București, să fie student/ masterand/ doctorand în cadrul unei forme de învățământ superior de pe raza municipiului București și să aibă între 18 și 35 de ani. Înscrierile se fac pe internet, dar depunerea dosarului se face la Biroul pentru Relații cu Publicul al CTMB- pentru programul Școala de Vară- 2018 ( adresa: Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 38- vizavi de Aleea Circului, programul de luni până vineri, începând cu ora 10.00)

Conform regulamentului, participanții beneficiază de: cazare 6 nopți la hotel de 3 stele și 3 mese pe zi. Nu este asigurat transportul. Cazarea se va face în stațiunile Neptun, Eforie Nord, Costinești.

Peste 80.000 de euro pentru Ziua Internațională a Tineretului

Pe de altă parte, Centrul pentru Tineret al Municipiului București se pregătește pentru evenimentul intitulat Ziua Internațională a Tineretului. Conform unui anunț de participare postat pe pagina instituției bugetul estimat este de 388.715 lei ( fără TVA), adică peste 80.000 de euro. „Ziua Internaţională a Tineretului” ediţia 2018 se va desfăşura în data de 12 August 2018, în Piaţa Constituţiei din Municipiul Bucureşti. Pentru acest eveniment urmează a fi colantate 4 autobuze RATB, vor fi realizate materiale promoționale: steaguri, postere și vor fi montate bannere stradale, potrivit cerințelor din caietul de sarcini. De asemenea, Centrul pentru Tineret mai are specificat în cerințe ca la acest eveniment să cânte Antonia, Golden Boy Society, Zbor și Zdub, iar moderatori să fie Răzvan Popescu și Flick.

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Citește mai multe despre cursuri de dans, flash mob, litoralul romanesc, primaria capitalei și vacanta la mare pe Libertatea.

Comentarii