Prințesa Tessy de Luxemburg a vorbit pentru prima oară despre momentul în care a fost la un pas de a fi agresată sexual.

Prințesa, care este mama a doi copii, a lucrat în urmă cu mai mulți ani în cadrul unei misiuni ONU de menținere a păcii în Kosovo. Un coleg de-ai ei a dat buzna în camera ei și a împins-o pe pat, notează Daily Mail.

Prințesa Tessy de Luxemburg ar fi fost agresată sexualIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Și-a amintit despre momentul în care i-a spart nasul agresorului care ar fi vrut să o violeze.

„Încă nu știu cum am avut putere. A fost pur și simplu un reflex”, a mărturisit Prințesa Tessy de Luxemburg, pentru Daily Mail.

„Într-o seară, m-am dus în camera mea și cineva bătea insistent la ușa mea. Am ținut ușa închisă și am strigat: «Ce este?» În cele din urmă, am deschis ușa deoarece cunoșteam persoana. El m-a împins pe pat. L-am împins și eu imediat. I-am spart nasul”, a povestit fosta soție a Prințului Louis de Luxemburg.

Nu a povestit numănui, însă colegii ei au aflat rapid despre grovăzie.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei


::placeholdeR–>

Prințesa Tessy, în vârstă de 33 de ani, a vorbit și despre divorțul de Prințul Louis, al treilea fiu al lui Henri, Marele Duce de Luxemburg.

„A doua zi, toată lumea știa. M-am dus la micul dejun, iar toți s-au ridicat în picioare și m-au aplaudat(…) Iniția, nu știam de ce au făcut asta, însă șeful misiunii mi-a spus: «Știam că nu voi avea probleme cu tine. Am știut că ești bine”, a mărturisit prințesa.

„A fost fantastic să știu că mă pot apăra singură în astfel de situații teribile. Nu s-a întâmplat nimic pentru că m-am putut apăra, însă milioane de femei sunt abuzate”, a precizat ea.

„Câteva zile mai târziu am aflat că el a fost trimis acasă, după ce a făcut sex cu o localnică. În mod evident, avea probleme în a se controla”

Prințesa Tessy are doi băieți din căsnicia cu Prințul Louis.

Sursă foto: Twitter