MENIU CAUTĂ

Probleme la Casa Regală Britanică? Una dintre cele mai apropiate asistente de-ale lui Meghan Markle și-a dat demisia

Distribuie

Cea mai de încredere asistentă pe care o avea Meghan Markle și-a dat demisia, la doar șase luni după nunta regală, potrivit presei britanice.

Cunoscută drept Melissa, demisia ei a provocat un șoc la Palatul Kensington. „De ce ar fi plecat de la un loc de muncă atât de prestigios?”, s-a întrebat o sursă din cadrul Familiei Regale citate de Familia Regală.

„Melissa este o persoană foarte talentată. A jucat un rol major în succesul nunții regale, iar toată lumea de la palat îi va simți lipsa”, a mai declarat sursa.

Totuși, Palatul Kensington a refuzat să comenteze detaliile.

Corespondentul regal Robert Jobson a scris într-una dintre cărțile sale despre familia regală că fosta actriță a dorit ca la nunta care a avut loc pe 19 mai să poarte o anumită tiară.

Potrivit scriitorului, Prințul Harry a spus staff-ului chiar înainte de căsătorie: „Ce vrea Meghan, Meghan primește”. Dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Fostei actrițe i-ar fi plăcut foarte mult o tiara cu smaralde, dar i s-a spus că nu o poate purta pentru că pietrele prețioase ar fi fost aduse din Rusia, notează The Sun.

O sursă apropiată familiei regale a mărturisit că Regina a luat atitudine și i-a spus Prințului Harry: „Primește ce tiara îi dau eu”.

De asemenea, regina Elizabeth a II-a ar fi întrebat de ce Meghan poartă voal la nuntă, având în vedere că este la al doilea ei mariaj.


CITEȘTE ȘI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!


FOTO: EPA

Citește mai multe despre Meghan Markle și casa regală pe Libertatea.

Comentarii