MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 12:27 , de Sorina Ionaşc

PSD, măsuri severe împotriva protestatarilor din Parlament. Tomac: ”Vor să transforme instituția într-o unitate militară!”

Distribuie

PSD, măsuri severe împotriva protestatarilor din Parlament. Liderul deputaților PMP, Eugen Tomac, susține că social-democrații au cerut măsuri drastice, după ce miercuri, mai mulți protestatari au venit în Parlament, la invitația grupului USR. ”Vor să transforme Parlamentul într-o unitate militară”, a acuzat Eugen Tomac.

”PSD a cerut măsuri extrem de severe în ce privește accesul în instituție. O asemenea abordare nu poate decât să ne revolte, e o instituție liberă, n-aș vrea ca dintr-un exces de zel, să transformăm în unitate militară. Să spunem de fiecare dată cine invită, de ce invită etc. Aceste măsuri vor pune presiuni și pe angajați, și pe parlamentari. Faptul că cineva de la departamentul care trebuia să mențină ordinea nu și-a făcut treaba, trebuie să plătim toți.  PSD a cerut să se prezinte o situație concretă pe ce s-a întâmplat ieri”, a declarat liderul deputaților PMP, după ședina conducerii Parlamentului.

Filmul ședinței de miercuri


În timpul plenului reunit de miercuri, în care Viorica Dăncilă a vorbit deputaților și senatorilor despre președinția Consiliului UE, mai mulți cetățeni au protestat pe holul Parlamentului.

La ieșirea din plenul Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au fost escortați de mai mulți deputați PSD, către biroul președintelui Camerei.

Liderii PSD au criticat protestatarii aflați pe holul Parlamentului. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că au fost ”manifestări de tip fascist”.

 

Citește mai multe despre eugen tomac, PROTESTATARI și PSD pe Libertatea.

Comentarii