Mergi direct la conținut »
Raluca Turcan despre membrii PSD care au părăsit sala în timpul discursului lui Klaus Iohannis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Raluca Turcan despre membrii PSD care au părăsit sala în timpul discursului lui Klaus Iohannis

Raluca Turcan despre membrii PSD care au părăsit sala în timpul discursului lui Klaus Iohannis

Raluca Turcan a condamnat atitudinea membrilor PSD care au părăsit sala în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susține că este o lipsă de respect față de instituțiile statului faptul că PSD a părăsit sala. Mai mult, ea a declarat că această tensiune a fost provocată de PSD și rezolvarea crizei este responsabilitatea celor care au provocat-o.

Domnul Dragnea, domnul Tăriceanu, Guvernul Grindeanu trebuie să înțeleagă că responsabilitatea e la ei. Prin comportamenutl lor, demonstrează că nu au niciun fel de respect. Din nefericire mesajul pe care l-au transmis astăzi parlamentarii PSD a fost de lipsă de dorință de reconciliere.

Tensiunea socială a fost generată de disprețul PSD. Prin comportamentul de astăzi din Parlament demonstrează din nou că nu au niciun fel de respect. Nici față de instituțiile statului român, nici față de populație, nici față de lege. Să îți chemi susținătorii în Parlament ca să huiduie e o dovadă clară a lipsei de respect„ a declarat Raluca Turcan.

Președintele Klaus Iohannis și-a prezentat marți mesajul în Parlament. În timpul discursului său, parlamentarii PSD s-au ridicat și au ieșit din sală.

 

Close
Închide
  Close