MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 18:14

VIDEO/ Reacția lui Dragnea, după ce Darius Vâlcov a făcut publică fișa medicală a unui protestatar: „Nu trebuie demis sau să demisioneze”

Distribuie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că gestul lui Darius Vâlcov de a face publică fişa medicală a unui protestatar este unul "nefericit". Cu toate acestea, Dragnea nu crede că Vâlcov trebuie demis sau să demisioneze. 

Dragnea a refuzat să mai facă alte comentarii pe acest subiect. Cât despre postarea consilierului lui Dăncilă, care conţine elemente naziste şi în care Iohannis este aseămant cu Hitler, liderul PSD a spus: „În virtutea faptului că sunt un susţinător al organizaţiilor evreieşti eu cred că nu poate fi acuzat Darius Vâlcov de alte lucruri sau că a avut în vedere altceva”.

Evreii din România s-au arătat deranjaţi de postarea lui Darius Vâlcov. Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” transmite că „astfel de postări, făcute de către un demnitar al statului pot atrage după sine şi încuraja totodată derapaje grave”.

Duminică seară, pe pagina de Facebook a lui Darius Vâlcov, a fost publicat un filmuleţ în care FDGR este acuzat că este continuatorul mişcării Grupul Etnic German, iar preşedintele Iohannis apare cu o mustaţă şi o tunsoare asemănătoare lui Adolf Hitler.

Mai mult, Darius Vâlcov, consilierul premierului pe probleme economice, a fost ironic cu unul dintre protestatarii Rezist, publicând, pe pagina sa de Facebook, un act medical pe numele respectivului. „Ce avem noi aici? Sandilău cu acte-n regulă', a scris Vâlcov. Apropiatul lui Liviu Dragnea a şters postarea, la nici o oră de la publicare. Luni, europarlamentarul ALDE Renate Weber a cerut demisia lui Darius Vâlcov din funcţia de consilier al premierului.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar

Citește mai multe despre darius valcov pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii