Mergi direct la conținut »
Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciobanu. „A trecut suficient timp”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciobanu. „A trecut suficient timp”

Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciobanu. „A trecut suficient timp”

Stephan Pelger a avut prima reacție, după ce s-a spus că el și regretatul Răzvan Ciobanu au avut un conflict și au fost la un pas de bătaie. Designerul a povestit ce s-a întâmplat de fapt, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Am fost cunoștințe, nu am avut același cercuri de prieteni, ne-am învârtit în aceeași industrie. Am fost, într-adevăr în acea seară în aceeași cub, însă fabulațiile devin inimaginabile și am introdus și dacă aceste prostii se mai perindă, voi lua acțiuni în judecată.  A trecut suficient timp, trebuie să lăsăm oamenii să se odihnească, Răzvan să aibă pacea lină. La ieșire ne-am întâlnit, pe mine m-a condus un bodyguard afară până la mașină, pentru că era prea aglomerat. Nici măcar unul pe lângă altul nu am trecut! Nu am avut aceleași cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca și creator, ca și om de artă. Nu ne-am intersectat mai deloc.” a spus Stephan Pelger la „Star Matinal”.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, a doua zi de Paște. Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Designerul  avea 43 de ani.

Citește și

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

 

Close
Închide
  Close