De Petre Dobrescu,

Primarul Cosmin Necula a fost exclus marți seară din PSD. În ședința CEx a partidului au mai fost excluși membri importanți, printre careAna Birchall, fostul ministru al justiției.

Edilul municipiului Bacău spune că totul a pornit după ce și-a exprimat punctul de vedere și după ce a adus o serie de critici Guvernului Dăncilă cu privire la alocarea fondurilor către administraţia locală.

În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncila și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane. Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară. Fie că deranjezi conducerea locală, fie că deranjezi conducerea central.

Primarul Bacăului, Cosmin Necula:
Ana Birchall. Foto Hepta

Și Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a reacționat pe Facebook după excluderea de marți seară. Acuzată de sociali democrați că a stricat imaginea partidului prin atitudini contra conducererii, Birchall a comentat.

”Am aflat cu surprindere, din presă, că am fost exclusă din PSD, adică din partidul în care am muncit o viață întreagă, fără ca măcar să fi fost invitată la ședință să aud „capetele de acuzare” și să pot răspunde. În ciuda acestei atitudini de neînțeles din partea colegilor mei, nu mă voi dezice de valorile care m-au ghidat pe parcursul întregii mele cariere politice: justiția, profesionalismul, responsabilitatea, valorile europene și euroatlantice”, a scris Ana Birchall.


Plec din acest partid cu conștiința curată că am gestionat agendele instituțiilor pe care le-am condus, cu echilibru, seriozitate și professionalism.

Ana Birchall, fost ministru al Jusției:

Citeşte şi:

BNR: Datoria externă a României a crescut cu 8,3 miliarde de euro în primele nouă luni. Anul trecut creștea doar cu 634 milioane în același interval

Munca nevăzută din spatele recordului celor 675.000 de voturi din diaspora

Guvernul a colectat cu 21 de miliarde de lei mai puțin decât și-a propus, iar analiștii spun că diferența nu poate fi recuperată până la finalul aului

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri