MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Record nedorit pe DN6: Conducător auto surprins când conducea autoturismul cu 185 km pe oră, pe restricţie de 70 km pe oră

Distribuie

Poliţiştii rutieri au înregistrat sâmbătă un record nedorit, pe DN6, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 70 km pe oră, când au surprins un conducător auto ce conducea un autoturism cu 185 km pe oră. 

Un bărbat de 38 de ani, din Broşteni, judeţul Mehedinţi, a confundat DN6 cu o autostradă din Germania, fiind surprins în afara localităţii Bucoşniţa, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 70 km pe oră, conducând un autoturism cu viteza de 185 km pe oră, potrivit Agerpres.

Acesta a fost sancţionat cu 1.305 lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Tot sâmbătă, un tânăr de 24 de ani, din Piteşti, a fost surprins de radar în staţiunea Băile Herculane, în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 142 km pe oră. Tânărul a primit aceeaşi sancţiune.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere cu urmări grave şi reamintesc conducătorilor auto că trebuie să respecte viteza legală şi să o adapteze permanent la condiţiile de drum şi de trafic, pentru evitarea oricăror pericole.


Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

Comentarii