Regizorul Octavian Fulger a mers pentru prima oară la spital în urmă cu trei săptămâni, pentru analize, iar de atunci starea lui de sănătate s-a înrăutățit, susține familia lui.

“Tatăl meu era o persoană foarte activă, nu suferea de nicio boală, chiar dacă avea o vârstă înaintată. A acuzat niște dureri de spate și am hotărât să mergem la spital să vedem ce are”, povestește Octav Fulger, fiul său.

La Spitalul Militar, bătrânul a aflat că are o decalcifiere ușoară a oaselor și i-au fost recomandate analgezice. Pe 14 iunie, a început să aibă dureri de stomac, astfel că familia sa a chemat din nou ambulanța.

“L-a dus la Floreasca, unde au constatat că din cauza analgezicelor a făcut un ulcer. I-au tratat ulcerul și la nici 24 de ore l-au externat”, a mai spus fiul regizorului.

Acuzații grave la adresa Spitalului Floreasca, lansate de familia fostului regizor Octavian Fulger, de la Teatrul Nottara, după moartea acestuia: “Mi-a spus că a fost brutalizat”. Reacția spitalului
Octavian Fulger

Săptămâna trecută, pe 25 iunie, bărbatul a început să se simtă din nou rău. A ajuns tot la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat după câteva ore, la 3 dimineața.

“Când l-au adus de la spital, eram acasă eu și cu mama, l-au trântit pe fotoliu și ne-a spus «m-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine». Acestea au fost ultimele vorbe”, a mai spus acesta.

Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
Recomandări
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
 

Familia a depus plângere la poliție

La aproximativ patru ore de la externare, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar echipajul de pe ambulanță care a intervenit nu a putut să execute manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul avea coastele fracturate, acuză familia sa.

“Medicul de pe ambulanță a zis că în spital când l-au manipulat, l-au pus pe targă, probabil l-au scăpat și i-au rupt coastele”, a acuzat Octav Fulger.

Ad placeholder

Purtător de cuvânt al spitalului: “S-a declanșat o anchetă administrativă”

“Au considerat că este moarte suspectă, au anunțat procuratura, a venit echipa criminalistică, au făcut poze și ne-au spus că dacă trecem moarte suspectă, trebuie să-i facă autopsia și că durează. Mama nu mai putea de durere și a zis «lasă, să-l îngropăm.» Am făcut plângere la Secția 1 de Poliție”, a mai povestit fiul regizorului.

Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
Recomandări
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
 

Reprezentanții Poliției au spus că se fac cercetări în acest caz, însă nu au oferit mai multe informații.

Raluca Moldoveanu, medic de gardă la Floreasca, nu a pomenit nimic de vreo anchetă în cazul regizorului mort și a spus la Digi 24 că nu știe nimic de vreo plângere penală împotriva angajaților unității medicale.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al instituției, dr. Bogdan Oprița, a declarat pentru Libertatea că o să se facă o verificare privind acuzațiile aduse, precizând că a aflat din mass-media de situație, după ce o postare pe Facebook a norei bărbatului a fost preluată de mai multe publicații.

“La nivelul spitalului se declanșează o anchetă administrativă pentru a vedea și noi ce s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Oprița.

El a precizat că familia regizorului nu a depus însă nicio plângere la spital. Spitalul este vizat și de alte acuzații, după ce familia regizorului a filmat un bărbat inconștient care zace pe trotuar în apropierea instituției.

Citeşte şi:

VIDEO | Imagini șocante: bărbat inconștient, lăsat să zacă pe trotuar, în apropiere de Floreasca

Eugen Teodorovici, un nou atac la conducerea social-democrată: „Nu vreau să fiu alături de groparii PSD”

Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit de un motociclist, în timp ce traversa neregulamentar. Accidentul a restricționat traficul pe Calea Văcărești

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI