Mergi direct la conținut »
Robert de Niro îl atacă din nou pe Donald Trump. „Avem acum un gangster aspirant la Casa Albă”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Robert de Niro îl atacă din nou pe Donald Trump. „Avem acum un gangster aspirant la Casa Albă”

Robert de Niro îl atacă din nou pe Donald Trump. „Avem acum un gangster aspirant la Casa Albă”

Actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe Donald Trump, vineri, 19 aprilie,  în emisiunea "The Late Show With Stephen Colbert".  Actorul de  75 de ani a făcut o altă aluzie răutăcioasă la adresa preşedintelui.

„Asta am spus imediat după ce a fost ales. Daţi-i o şansă. Le acord tuturor prezumţia de nevinovăţie. Tipul ăsta s-a dovedit a fi un adevărat ratat”, a spus Robert De Niro. Colbert l-a întrebat pe De Niro de ce publicul este atât de îndrăgostit de filmele cu gangsteri, făcându-l pe actor să lanseze un alt atac la adresa lui Trump.

„Oamenilor le plac lucrurile în afara legii, cu excepţia faptului că avem acum un gangster aspirant la Casa Albă”, a spus De Niro. Actorul l-a numit pe Trump „idiot”, adăugând: „Chiar şi gangsterii au morală şi etică. Ei au un cod şi ştiu că atunci când îşi dau cuvântul îl respectă, pentru că tot ce au este cuvântul. Tipul ăsta nici nu ştie ce înseamnă asta”, a mai spus De Niro.  Anul trecut, Robert De Niro s-a dezlănţuit la premiile Tony, strigând de mai multe ori „F *** Trump”. În replică, preşedintele Trump a scris pe Twitter că actorul are un „IQ scăzut”, potrivit Agerpres.ro.

Citește și

FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”

 

Close
Închide
  Close