MENIU CAUTĂ
, de Adrian Văduva

Romania, SUB DOMNIA ZĂPEZII! Peste 160 de trenuri au fost anulate

Distribuie

Cei care au fost nevoiţi să circule cu trenul în weekend-ul trecut au toate motivele să fie nefericiţi. 163 de trenuri au fost au fost anulate şi trei linii feroviare au fost închise ca urmare a condiţiilor meteo extreme. Trenurile care, totuşi, au plecat s-au confruntat cu mari probleme din cauza faptului că liniile de tensiune au fost distruse de copacii doborâţi de viscol, conform Digi 24. În aceste condiţii călătorii au ajuns la destinaţie şi cu 11 ore mai târziu decât trebuia.
Persoanele care s-au aflat în Gara de Nord la sfârşitul săptămânii trecute au aşteptat în frig ore în şir până ca trenurile lor să plece. Unii dintre ei nu am putut îndura gerul şi au renunţat la călătorie, după ce au văzut haosul indicat de tabela de întârzieri.
Călătorii de pe ruta Satu Mare Bucureşti au răsuflat uşuraţi când au ajuns la destinaţie 7 ore mai târziu decât era programat. Oamenii au povestit că au fost nevoiţi să aştepte 6 ore la Sinaia, iar apoi încă 30-40 de minute la Comarnic.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul unui tren InterRegio care trebuia să ajungă din Bucureşti la Galaţi. Călătorii au aşteptat ore în şir ca trenul lor să plece din gara din Buzău. Din cauza căderilor abundente de zăpadă linia a fost blocată. În timp ce aşteptau ca un utilaj să deblocheze traseul, oamenii au primit sandwich-uri şi apă din partea CFR Călători.
Reprezentanţii CFR Călători au promis tuturor pasagerilor care au avut bilete pentru garniturile anulate sau pentru cursele care înregistrează întârzieri că li se vor restitui banii plătiţi pentru tichetele de călătorie.
În cazul în care aţi rămas înzăpeziţi puteţi scrie sau trimite fotografii la [email protected]

Comentarii