Urmatoarea locație în care va ajunge turneul este orașul Brașov, sâmbătă 19 octombrie, la Hotel Kronwell. Turneul The Money Channel Business Tour , ce face parte din campania de relansare economică inițiată de postul nostru tv „The Money Channel Susține Economia României”, oferă în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00 la ora 14.00, dezbateri televizate pe teme economice de actualitate și va ajunge în 7 din cele mai importante orașe din țară.
Obiectivul acestuia este de a prezenta afacerile de succes din diferite zone ale României în cadrul acestor dezbateri de tip „masă rotundă” și de a deschide, astfel, calea catre o platformăde comunicare între mediul de afaceri și autorități, dar și între oamenii de afaceri.
Bucureștiul a fost ales ca primă locație în cadrul turneului inițiat de The Money Channel datorită numarului mare de turiști străini și a necesității trasării unor direcții clare de promovare a turismului din Capitală. Dezbaterea moderată de Loredana Popescu și de Constantin Rudnitchi a tratat turismul medical, turismul de business, turismul de evenimente și city break-urile. Printre invitati s-au numărat : dna Cătălina Budulus – Director Turism Primăria Capitalei, dl. Dan Darabonț – Viceprimar, dl. Razvan Nacea – reprezentant ANAT, dl. Dragoș Răducanu, Vicepreședinte FPTR, dl. Ionuț Lixandru – reprezentant UNTRR, dna. Paula Popoiu – Director General Muzeul Satului, dl Ionuț Pavel – reprezentant Eventim, dl. Mihai Constantinescu – Director Festival George Enescu și ambasadorul culturii românești, Grigore Leșe.
Astfel, The Money Channel vă lansează invitația de a participa la evenimentul din cadrul Money Channel Business Tour organizat la Hotel Knonwell din Brașov, sâmbătă 19 octombrie. Tronsonul orar de difuzare al dezbaterii este între orele 12.00 și 14.00, iar principalele teme abordate sunt : Turism, Agricultura, Construcții-Imobiliare (cu subtemele : Agenții de turism, Hoteluri, Restaurante, Repere turistice, Turism medical, Transport, Industria alimentară, Industria de mobilă, Industria ușoară, IT&Telecomunicații, Bănci – Asigurări, Construcții și Imobiliare).
Au confirmat prezența :
Consulul Onorific al Franței la Brașov – Dl. Ion Ciolacu
Prefectura Brașov – invitat Mihai Mohaci, Prefect
Primăria Brașov – invitat Gheorghe Scripcaru Primar
Primăria Sf. Gheorghe – invitat Arpad Andras, Primar
Primăria Miercurea Ciuc – invitat Raduly Robert Kalman, Primar
Primăria Sinaia – invitat Vlad Oprea, Primar
Hutchinson – Invitat Pascal Quiblier – Director General
Eurocopter – invitat Jean Loius Mascle – Președinte
De asemenea, au confirmat prezența și alți agenți economici din domeniul turismului (hoteluri, alimentație publică), agriculturii, industriei și construcții și imobiliare.Odată cu 1 octombrie, The Money Channel a demarat o campanie prin care promovează relansarea economiei naționale, „The Money Channel Susține Economia României”. Prima faza a campaniei se va derula până la 31 decembrie 2013, iar scopul acesteia este de a promova mediul de afaceri din România, cu toate nuanţele acestuia, în paralel cu realizarea unui cadru eficient de colaborare şi dialog între mediul privat şi cel public.

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'
Unica.ro

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!
Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!