După ce “Tribunul” a fost internat, vineri, la Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală, în urma unei căderi de tensiune, medicii sunt optimişti: Corneliu Vadim Tudor (63 de ani) se simte mai bine, dar nu a fost externat încă. Un apropiat al familiei ne-a povestit însă că starea de sănătate a politicianului e grav afectată de oboseala acumulată din cauza deselor prezenţe în studiourile televiziunilor.
Corneliu Vadim Tudor este în continuare internat pentru investigaţii medicale, după ce vineri a avut o cădere de tensiune. Bolnav de mai mulţi ani de diabet, problemele cu tensiunea arterială au venit pentru preşedintele PRM ca o complicaţie a acestei suferinţe. “El se oboseşte foarte mult cu interviurile, cu emisiunile. Nu refuză pe nimeni. Familia e nemulţumită că, deşi are o vârstă, el munceşte la fel de mult ca în tinereţe, la partid, dar şi la cele două redacţii – Tricolorul şi România Mare. Şi după asta merge să vorbească la televizor”, ne-a declarat un apropiat al familiei.
Chiar dacă prietenii spun că europarlamentarul are grijă de el, monitorizându-şi zi de zi glicemia şi tensiunea arterială, Vadim pare de neoprit când vine vorba de intervenţiile în timpul emisiunilor TV. “Din cauza asta starea dânsului s-a înrăutăţit. Acceptă prea multe invitaţii, mai ales la emisiunile de noapte, când dumnealui ar trebui să se odihnească”, a mai adăugat sursa. “Tribunul” ar urma să fie externat azi.

Urmărește-ne pe Google News