Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Scandal între romii din Ivești! A drogat-o și a furat-o pe nepoata bulibașei

De Maria Vlad,

Scandal mare în comunitate romilor din localitatea gălățeană Ivești după ce chiar nepoata bulibașei, Dana Bria Stănescu, o fata de 16 ani, ar fi fost răpită de un alt rom, Cezar Stănescu, 20 de ani, care este deja însurat cu o altă femeie.

Ad placeholder

Vuiet mare, duminică, în cartierul plin cu case cu turnulețe al romilor din Ivești. O așa mare rușine nu s-a mai pomenit cu anii, după cum se plâng pe la colțuri femeile. Rudele Danei Bria Stănescu, nepoata bulibașei, susțin că joi seara fata a dispărut, după ce a fost furată de un alt rom, Cezar, care este însurat și care provine dintr-o familie mai puțin înstărită.

Practic, de când Dana, fată măritată, și Cezar au dispărut nimeni din famila sa nu mai are liniște. Mama fetei și-a smuls tot părul din cap și a plecat alături de tatăl minorei, socri și bărbatul Danei să îi caute prin țară pe cei doi.

”Sora mea e minoră, are 16 ani, și a furat-o golanul ăsta din poză, e hoț el.  A furat-o, a drogat-o, a prins-o la magazin și a luat-o. A luat bani și aur de la mama mea fără voia ei. A drogat-o, a amețit-o, nu știm ce i-a făcut că ea e o fată cuminte și familistă. Are bărbat bun, bogat, casă mare. El nu e bun, are o grămadă de dosare la poliție, sunt o familie săracă. Nu mai avem liniște de atunci. Am reușit să vorbim cu ea la telefon, dar nu spune unde e, zice că el a spus că se omoară dacă nu rămâne cu el și că o ține legată să nu fugă. Să o lase în pace să vină acasă”, a declarat Gina Stănescu, una dintre surorile Danei Bria Stănescu.

,,Mare supărarea e pe capul nostru. Ea are bărbatul ei, el e însurat, are nevasta lui, cum să ne ia nouă fata. A drogat-o, cum altfel, nu e dragoste asta, la noi la țigani nu e așa. Să vină acasă Dana că am fost și la poliție și au dat-o dispărută. Cine îi vede să sune la poliție. A amețit-o cu totul, a drogat-o, a făcut-o să ia bani de la din casă și aur, vai de noi”, se plângea și Tasia Stănescu, bunica Danei Bria.

Rudele socrilor spun că fata ar fi luat din casă bijuterii în valoare de 10.000 de lei plus o sumă mare de bani. Cu toate acestea, cu toții o vor înapoi pentru că țin la ea și cred că hoțul a mințit-o.

Pe de altă parte, familia lui Cezar Stănescu, numit ,,hoțul”, spune că la mijloc e de fapt o poveste de dragoste, pe care o condamnă și ei, dar nu au avut ce face.

”Vă spun eu ce s-a întâmplat. Băiatul meu a prins dragoste de fata asta. Nu sunt de acord cu așa ceva, el are altă nevasta, ea are alt bărbat, la noi nu e așa. La țigani nu se face asta. Ei au vorbit prin telefoane și s-au înțeles. Ei spun că fata a luat niște bani de la socrul ei și a zis să plece în lume. A luat 2.500 de lei de la socrul ei și l-a sunat pe băiatul meu și i-a spus să plece în lume cu ea, că a făcut rost de bani”, a spus mama lui Cezar.

În tot acest timp, cei doi s-au fotografiat împreună și au postat pe o rețea de socializare câteva poze în care Dana arată semnul victoriei și se sărută cu cel care ”a furat-o” într-o toaletă.

Bulibașa Ferdinand Stănescu a anunțat autoritățiel, iar polițiștii gălățeni confirmă că au în acest caz o reclamație privind dispariția minorei. Tot aceeași sursă confirmă că Dana a fost dată în urmărire națională. După ce vor fi prinși, fugarii vor fi nevoiți să dea socoteală și în fața staborului.

Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close