MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2013 11:26

SCANDAL LA BACALAUREAT 2013. VICTOR CIUTACU, atac FOARTE DUR la adresa POLIŢIŞTILOR: „Să-i trimită şi pe MILIŢIENII ĂŞTIA, pe BURTOŞII ĂŞTIA, să dea BAC-ul fără şpagă”

Distribuie

Omul de televiziune nu este de acord cu metoda utilizată de autorităţi şi îi acuză fără menajamente pe poliţiştii prezenţi astăzi la unitatea şcolară.
„Ştiţi care ar fi adevărata răsturnare de situaţie? Să-i ducă şi pe miliţienii ăştia, pe burtoşii ăştia, să dea BAC-ul fără şpagă. Ei uită cine le plăteşte lor salariile, ăia pe care îi îmbrânceau ei acolo îi plătesc. Da, la Bacalaureat e şpagă generalizată, mai mare sau mai mică, ori pentru protocol, ori direct să-şi facă doamna directoare vilă. N-a zis nimeni că această situaţie nu trebuie pedepsită, dar nu ca în 1946, cu Volga neagră”, a spus Ciutacu, la România TV.
Aproximativ 100 de elevi care au susţinut examenul de Bacalaureat la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, din Capitală, dar şi părinţii acestora vor fi audiaţi în dosarul în care se fac cercetări privind şpaga la BAC. Pe numele fiecărui elev există deja mandat de aducere. După ce mai mulţi părinţi au blocat, vineri dimineaţă, poarta liceului, pentru a împiedica autobuzul cu elevi să iasă din curte, procurorul de caz care a emis mandatele de aducere a decis ca elevii să fie citaţi urmând ca, săptămâna viitoare, să fie chemaţi la Poliţie pentru declaraţii. Aşadar, elevii vor fi lăsaţi, din acest moment, să plece acasă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii