De Cristian Otopeanu,

Într-o scrisoare comună, retailerii din Marea Britanie le-au transmis clienților să fie atenți la cumpărături, astfel încât toată lumea să aibă acces la alimente şi la produse necesare.

Retailerii se tem că oamenii vor goli magazinele ca să îşi facă provizii şi cei care vor veni după ei nu vor mai găsi nimic.

„Este suficient pentru toată lumea dacă lucrăm împreună”, se arată în scrisoare.

Totuşi, anumite magazine au început deja să raționalizeze vânzările anumitor produse, pentru a le evita să rămână fără ele, a informat BBC.

Mai mult, sunt şi magazine care îşi roagă clienţii să se gândească şi la ceilalţi. „Vă rugăm să vă gândiţi înainte de a face cumpărăturile şi luaţi numai ce aveţi nevoie dumneavoastră şi familia dumneavoastră” este mesajul altui magazin.

Totodată, retailerii spun că lucrează „îndeaproape” cu guvernul și cu furnizorii pentru a face mai multe livrări către magazine, astfel încât rafturile să fie bine aprovizionate, în plină criză provocată de coronavirus.

Stare de necesitate în România, la începutul săptămânii viitoare

Țara noastră a intrat în scenariul 3, după ce a depășit 100 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Numărul de cazuri a ajuns la 123, la momentul redactării acestei ştiri.

Totodată, la începutul săptămânii viitoare, în România va fi decretată stare de urgenţă, potrivit anunţului făcut ieri de preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi:

Marea Britanie se pregăteşte de cel mai rău scenariu. Armata, gata să păzească spitale şi magazine. Ce se întâmplă cu vârstnicii

Autoritățile rostesc prima cifră după starea de urgență: „Suntem pregătiți, avem paturi în cazul unei epidemii de 10.000 de cazuri de coronavirus”

Unde poți suna ca să vorbești gratuit cu un psiholog când ești izolat. Și de ce e important să o faci

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate