De Cristian Anton,

„O să trec peste asta și am ambiția că voi reuși. Nu trebuia să le ofer prietenia mea unor oameni de nimic. În timp ce fugeam, se poate vedea pe filmare, am fost tăiat la nivel umărului și înjunghiat.

Am căzut fiindcă am rămas fără aer. Din câte mi-a spus doamna avocat erau mai mult de zece persoane. Pe camere se vede clar că nu am avut nimic în mână, însă lor le-a fost frică de mine și m-au lovit din toate părțile. Am fost atacat cu o macetă și tăiat cu ea pe umăr”, a declarat Bebino pentru sursa citată.

Motivul răfuielii, o taxă de protecție

Interlopul a mai spus că nu i se pare normal că polițiștii au descins în casa sa, referindu-se la un episod care a avut loc pe 23 ianuarie, când oamenii legii au ridicat mai multe probe din locuința acestuia.

Motivul pentru care cele două clanuri s-au războit este o sumă mare de bani care era, de fapt, o taxă de protecţie.

Interlopul Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, numit Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemt să-i aducă suma respectivă în cartierul Tei din Capitală.

Bebino care a fost dus în fața instanței și a fost eliberat este, în prezent, plasat în arest la domiciliu, iar în momentul în care un magistrat a emis mandatul de arestare, acesta a spus că se teme pentru viața sa.

Citeşte şi:

Avocatul familiei Măceșanu nu crede în autenticitatea scrisorii lui Dincă: ”Mi se pare o bătaie de joc!”

Avertismentul sumbru al Chinei: coronavirusul se transmite înainte de apariția simptomelor. Numărul deceselor și al pacienților infectați a explodat

Experiența curajoasă a unei familii din România. Șase luni pe trei continente, cu doi bebeluși și fără bagaj de cală. ”Cum te descurci acasă cu copiii, așa o faci și în călătorie!”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine