De Ana Hațeg,

“Am fost, recent, la unul dintre cele mai bune spitale de boli mintale din America, McLean Hospital, și am discutat cu un medic despre toate problemele mele din ultimii ani”, și-a început povestirea Selena, în discuția live cu Miley, difuzată de aceasta din urmă în cadrul show-ului ei de pe Instagram, “Bright Minded”.

Concluzia este că sunt bipolară. E bine că am aflat, în sfârșit, de ce sufăr. Am primit informații care îmi sunt de mare ajutor. Nu sunt speriată. Chiar mă simt mai bine acum, că știu ce am.

Selena Gomez:

Selena Gomez a trecut prin multe încercări în ultimii ani. S-a despărțit de iubitul ei, Justin Bieber, a descoperit că suferă de o boală autoimună, lupus, a suferit un transplant renal, iar în 2018 a petrecut o perioadă într-o clinică de psihiatrie.

Nu e singura vedetă diagnosticată cu tulburare bipolară.

Actrița Catherine Zeta-Jones a recunoscut în urmă cu multă vreme că i-a fost descoperită această boală, iar cântăreața Bebe Rexha a dezvăluit și ea, anul trecut, într-o postare pe Twitter: “Sunt bipolară și nu îmi mai este rușine să recunosc”.

O altă celebritate bipolară a fost Vivien Leigh, Scarlet OʼHarra din pelicula “Pe aripile vântului”, care a vrut să  se sinucidă din cauza stărilor depresive și a petrecut o vreme internată și sedată într-un spital de psihiatrie.

Foto: EPA

Citeşte şi:

Un consilier local PNL a publicat pe Facebook lista cu cadrele medicale pozitive din Câmpulung Moldovenesc. ”A fost din greșeală”, spune acesta

Indolența ucide. Cum explică Vasile Cepoi faptul că a dat Spitalului din Suceava unul dintre cele mai mari calificative din țară

Ordonanța Militară 7. Orașul Țăndărei intră în carantină totală. Se suspendă zborurile din și spre zonele roșii

Primarul din Sinaia a scos tunul de zăpadă ca să dea cu dezinfectant. ”E același principiu ca al instalațiilor care costă între 50 și 95 de mii de euro”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente