Mergi direct la conținut »
Șoferul unui autocar din București a rămas fără permis la Arad. O fotografie a arătat greșeala făcută în trafic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul unui autocar din București a rămas fără permis la Arad. O fotografie a arătat greșeala făcută în trafic

Șoferul unui autocar din București a rămas fără permis la Arad. O fotografie a arătat greșeala făcută în trafic

Şoferul unui autocar înmatriculat în București a efectuat o depășire neregulamentară, pe şoseaua de centură a municipiului Arad, momentul fiind fotografiat de un alt participant la trafic și postat pe Facebook.

De Dragoș Tănase,

Acolo au văzut-o și polițiștii, care s-au autosesizat și l-au identificat pe bărbat, pentru că în poză era „surprinsă o abatere de la regimul circulaţiei rutiere, de natură să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic”.

„În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest, într-o curbă la stânga şi pe linie continuă, a intrat în depăşirea unei coloane de autoturisme. Drept urmare, poliţiştii Biroului Rutier s-au autosesizat, reuşind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Lorena Radu, citată de Agerpres.

În cazul şoferului a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 de zile, el primind şi o amendă de 580 de lei.

Recent, o manevră extrem de periculoasă a fost făcută de un șofer pe un drum din România. Atunci, un accident grav a fost evitat în ultimul moment!

Anul trecut, în noiembrie, un grav accident rutier a avut loc pe şoseaua de centură a Iaşiului, soldat cu doi morți și un rănit… după o depășire.

FOTO – IPJ Arad


Citește și… Glorie pe stomacul gol! Federația Română de Tenis n-a prevăzut niciun stimulent financiar pentru calificarea echipei în semifinalele Fed Cup


 

Close
Închide
  Close