De Elena Petre,

Sorina Pintea a început să se simtă rău, duminică, la arestul central al Capitalei. Fostul ministru al Sănătății a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă seară, fiind acuzat de luare de mită.

A fost chemată o ambulanță, însă medicii au decis că nu este nevoie ca Sorina Pintea să fie internată, potrivit sursei citate.

  • Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru luare de mită, fiind acuzată că a luat mită 10.000 de euro și 120.000 de lei, sumă ce reprezintă 7% din valoarea unui contract de lucrări la Spitalul Județean Baia Mare, al cărui manager este.
  • Potrivit referatului DNA, Sorina Pintea „a demonstrat un nivel ridicat de perseverență infracțională”, iar reacția ei în momentul în care a aflat ce sumă va lua mită a fost „super tare”.

Citeşte şi:

Efectele coronavirusului: imaginile NASA arată o reducere importantă a poluării în China

Bătrânii și copiii din centrele de plasament din Giurgiu au rămas fără mâncare! Autoritățile se acuză reciproc, dar nu au soluții

Un film despre presă trezește atenția unei generații care n-a ținut în mână un ziar, nu se uită la TV, „dar vrem să ne implicăm”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente