Mergi direct la conținut »
SpareOne, mobilul al cărui baterie ţine chiar şi 15 ani! | FOTO&VIDEO
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > SpareOne, mobilul al cărui baterie ţine chiar şi 15 ani! | FOTO&VIDEO

SpareOne, mobilul al cărui baterie ţine chiar şi 15 ani! | FOTO&VIDEO

Potrivit producătorului, gadgetul nu dispune de tehnologii sofisticate precum smartphoneurile care fac furori în rândul milioanelor de pasionaţi din întreaga lume, dar poate să se dovedească mai util decât orice model existent acum pe piaţă. SparOne a fost gândit şi proiectat să funcţioneze cu baterii de tipul AA, care pot rezista, după ce sunt încarcate, şi 15 ani, fiind destinat situaţiilor de urgenţă, în special.
Telefonul, care va avea un preţ de aproximatimv 50 de euro, nu este dotat cu cameră foto şi nici nu permite navigarea pe internet, cu el utilizatorul urmând să poată efectua şi să primească apeluri sau SMS-uri.
Ceea ce face insă din SpareOne un model unic şi diferit faţă de restul produselor existente pe piaţă este durata de viaţă a bateriei, care poate ajunge până la 15 ani, scopul producătorului fiind acela ca terminalul să fie unul destinat apeluri de urgenţă. El poate fi păstrat încărcat în maşină sau poate fi luat în bagaj atunci când pleci într-o drumeţie, iar dacă bateria telefonului pe care îl foloseşti în mod curent se descarcă, salvarea o ai de al acest telefon.
Mobilul deţine o funcţie ce permite transmiterea locaţiei în care se află utilizatorul, reprezentând un veritabil mod de a te salva dintr-o situaţie în care ai nevoie de ajutor.
Producătorul avertizează însă că dacă terminalul este folosit ca un telefon mobil normal, funcţia care îl face unic, durata de viaţă a baterie, dispare, el descărcându-se ca orice telefon mobil normal, într-o zi.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close