De Maria Voinea,

Realizatorul oferă exemplul oamenilor din cartierul clujean Pata Rât, care locuiesc lângă groapa de gunoi a orașului și muncesc ca măturători în oraș.

“Păi, explică-le acestor oameni izolarea! Mă rog, lăsând la o parte ironia legată de viața lor izolată de societate de când se știu. Acești oameni trăiau sub minim de atâta timp – iar acuma sunt de fapt sub nivelul mării, se scufundă, cu tot cu copiii lor”, explică Dragoș Pătraru.

“Oamenii aceștia nu se pot împrumuta la bănci, nu se pot angaja undeva acum, nu pot face nimic. Aaa, mai vine și poliția din când în când și – ce să vezi – îi bagă-n casă cu spray-ul lacrimogen!

Numai că ei nu au case, ci niște barăci. Și nu au nici apă în barăci mulți dintre ei. Foarte deștept, nu?, să te îngrijești ca oamenii ăia să stea în casă, dar să nu știi ce e în casele lor”, mai spune realizatorul TV.

Citeşte şi:

IMAGINI DE JUNTĂ MILITARĂ. Cum pedepsește Poliția Română un grup de bărbați din Bolintin. Romi culcați pe jos, cu mâinile la spate și bătuți. Explicațiile IPJ Giurgiu

Liderul sindicatului de la “Cantacuzino” despre vizita premierului: “Nu îi interesează decât banii. Colegii sunt epuizați, doi au făcut COVID-19”

Yuval Noah Harari, profesorul care a donat un milion de dolari OMS: „Nu COVID-19 e problema. Ci oamenii care învinuiesc minorităţi etnice şi religioase”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor