Mergi direct la conținut »
Tatăl Adinei Florea, explicații după ce intervenţia telefonică de la B1 i-a fost întreruptă de soţie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tatăl Adinei Florea, explicații după ce intervenţia telefonică de la B1 i-a fost întreruptă de soţie

Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, recent propusă de către ministrul Tudorel Toader la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a declarat că este mândru de fiica sa şi că aceasta este o persoană corectă.

Dumitru Florea a comentat şi discursul liderilor PSD şi ALDE cu privire la justiţie, declarând că, acolo unde este acesta (consiliul judeţean n.r.) „colegii mei nu sunt anchetaţi, nu sunt torturaţi, nu sunt întrebaţi, pentru că îşi fac datoria”. „Fiica mea este o…, nu că-i fiica mea, dar este o fată foarte serioasă, crescută în spiritul ăsta şi ştie ce are de făcut”, a declarat Dumitru Florea cu privire la caracterul fiicei sale, propusă de către ministrul Tudorel Toader să preia funcţia de procuror-şef în cadrul DNA

Într-un interviu anterior, pentru postul B1, Dumitru Florea inflamase deja spiritele vorbind despre posibilele dosare ale lui Iohannis la DNA că „nu a avut, dar poate să aibă”.

Întrebat dacă fiica sa, Adina Florea, va rezolva problemele din DNA, Dumitru Florea a răspuns: „Eu cred că va pune mâna şi va încerca să le rezolve. Nu ştiu dacă le va rezolva aşa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis şi alţii ca ei”. Cerându-i-se să reformuleze afirmaţia, având în vedere că şeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA, Dumitru Florea a spus: „Nu a avut, dar poate să aibă”.

Ulterior, soția acestuia, care se afla lângă tatăl procuroarei, a încercat să-l determine pe acesta să încheie convorbirea. „Pleacă de aici!”, a spus tatăl Adinei Florea.

Ulterior, într-un interviu pentru Vice, Dumitru Florea nu a dorit să clarifice afirmaţia legată de preşedintele Iohannis şi posibilele dosare penale ale acestuia.  „Nu ştiu ce au zis la B1…” şi „Nu ştiu nimica despre Klaus Iohannis, eu ştiu că el este şeful statului român…”, a declarat acesta.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Consilierul județean PSD a vorbit despre intervenţia soţiei sale, când se afla în direct la B1TV și a spus „poate că era supărată, dar, pe mine, n-avea de ce. Mai mult am fost eu supărat când am auzit ce a zis ăla de la B1. Mă rog, asta e viaţa. Soţia spune ce spun şi eu, şi o lasă să facă ce trebuie. Sunt vorbe mai rare pe care le auziţi de la mine şi nu le auziţi de la multă lume”.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, o propune pe Adina Florea la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA), potrivit anunțului public făcut pe pagina oficială a Ministerului Justiției. Decizia finală îi aparține, însă, președintelui Klaus Iohannis, care trebuie să semneze decretul de numire. Află cine este Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader la șefia DNA.

Citește și

EXCLUSIV/ Cântărețul britanic James Blunt are bonă din România!

Mihaela Buzărnescu, implicată într-un scandal pe bani în circuitul WTA. Mesaj dur primit de româncă de la jucătoarea Mandy Minella

 

 

 

 

Close
Închide
  Close