Mergi direct la conținut »
Tatăl Adinei Florea, intervenție halucinantă la TV. "Iohannis poate să aibă probleme cu DNA" | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tatăl Adinei Florea, intervenție halucinantă la TV. „Iohannis poate să aibă probleme cu DNA” | VIDEO

Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru funcția de procuror-șef DNA, a avut o intervenție telefonică halucinantă la un post de televiziune.

De Dana Aramă,

Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, a intrat în direct prin telefon la o emisiune de la postul de televiziune B1 – „Bună, România!”. Dumitru Florea, care este consilier județean PSD aflat la al șaselea mandat, a fost întrebat dacă are încredere că fiica sa va rezolva problemele din DNA. Acesta a sugerat că președintele României, Klaus Iohannis, ar putea avea probleme cu DNA în viitor.

„Eu cred că va pune mâna și va încerca să le rezolve. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”, a venit răspunsul tatălui Adinei Florea.

Unul dintre prezentatorii emisiunii de la B1 TV i-a sugerat să reformuleze afirmația și să spună că șeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA.

„Nu a avut, dar poate să aibă”, a venit replica lui Dumitru Florea.

Ulterior, femeia care se afla lângă tatăl procuroarei a încercat să-l determine pe acesta să încheie convorbirea. „Pleacă de aici!”, a spus tatăl Adinei Florea.

Acesta a fost întrebat de moderatori dacă petrece, dacă sărbătorește faptul că ministrul Justiției a propus-o pe fiica sa pentru funcția de șef al DNA. Nu au primit răspuns.

Imediat, în direct s-a auzit vocea soției lui Florea. Aceasta i-a cerut  să închidă telefonul.

La scurt timp s-a auzit vocea sotiei lui Florea: „Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. te rog frumos. Ce te bagi tu? Domne, nu știu, vorbiți cu ea și cu asta basta. Eeeei, drăcia dracului!”.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru funcția de procuror-șef al DNA, este procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și s-a aflat printre cei șase procurori au fost declarați admiși la selecția pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA, după cum a  anunțat Tudorel Toader pe 29 august.


Citește și: 

EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close