De Bobi Neacșu,

UPDATE: Atacatorul de la casa de amanet a băut înainte de jaf o sticlă de votcă pentru a-și face curaj, iar cu zi în urmă fusese la aceeași unitate să schimbe niște bani, pentru a se familiariza astfel cu obiectivul, informează Observator TV.

Bărbatul este din Constanța și a fost căpitan de vas, cu un salariu lunar de 10.000 de euro, fiind obișnuit astfel cu un nivel ridicat de trai.

Individul e divorţat și are două fete, ambele olimpice la matematică, mai spune sursa citată. El ar fi spus la interogatoriu că viaţa lui s-a schimbat atunci când s-a îndrăgostit de o tânără de culoare şi a făcut un copil cu ea. Apoi a divorţat şi a rămas şi fără serviciu.

UPDATE:Bărbatul care a atacat-o pe casieră a fost reținut de polițiști. El este acuzat de tentativă de tâlhărie calificată, potrivit Mediafax.

Știrea inițială

La momentul închiderii casei de amanet, casiera a fost atacată cu o armă de tip air soft de către un bărbat de 45 de ani, însă trecătorii au reuşit să-l imobilizeze pe atacator, anunţă un comunicat al Poliţiei Capitalei.

„În jurul orei 20.00, prin apel 112 a fost anunțat un incident în zona Piața Iancului, în fața unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declarațiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliție aflat în zonă a intervenit de urgență și l au condus la sediul secției 8 pe bărbat.
Din primele date a rezultat ca la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă. Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, după ca a fost transportată la spital.

În prezent, se face cercetarea la faţa locului, bărbatul de 45 de ani fiind audiat la sediul secţiei de poliţie.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Citeşte şi:

Filmul complet al mitei de 10.000 de euro primite de medicul Mircea Beuran. Cine l-a denunțat pe chirurg

Spitalul Județean Constanța confirmă că analizele bărbatului decedat au fost gata după abia șapte ore de la internare

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare