Mergi direct la conținut »
Ținute șocante la Premiile Grammy. Ricky Rebel a venit în fundul gol, Joy Villa a avut rochie cu Donald Trump!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ținute șocante la Premiile Grammy. Ricky Rebel a venit în fundul gol, Joy Villa a avut rochie cu Donald Trump!

Ținute șocante la Premiile Grammy. Ricky Rebel a venit în fundul gol, Joy Villa a avut rochie cu Donald Trump!

Gala Premiilor Grammy 2020, dominată clar de adolescenta Billie Eilish, a oferit un spectacol neașteptat al ținutelor. Mai multe vedete au ținut să șocheze prin apariția lor.

De Petre Dobrescu,

La gală, desfășurată noaptea trecută la Staples Center din Los Angeles, s-au acordat premii la 84 de categorii.

Au fost recompensate cu trofee cele mai bune voci, cele mai bune albume, hiturile anului trecut, dar la fel de bine s-ar fi putut premia cea mai șocantă ținută!

Billie Eilish, starul incontestabil al serii, a purtat un costum ce putea trece ușor ca pijama, cu accente verde neon, asortate cu părul ei, și o mască glamour din voal negru, cu imprimeu precum cel de pe costum.

Billy Porter, cu ”veioza” pe cap

Billy Porter a avut un costum azuriu cu cristale și sclipici și franjuri argintii, o pălărie cu franjuri care arăta ca un abajur, platforme argintii și bijuterii și machiaj asortate.

Canadianul Orville Peck, cântărețul mascat, a purtat și de data aceasta mască, una neagră cu franjuri lungi, Lil Nas X, unul dintre cântăreții premiați, a fost roz din cap până în picioare, iar Cardi B a apărut la ceremonie într-o rochie care îi dezgolea sânii aproape complet!

Joy Villa și-a arătat susținerea pentru președintele Donald Trump prin rochia aleasă, iar Ricky Rebel a purtat o ținută roșie din scai, franjuri și dantelă, cu decupaje pe fund.

Fotografii: Hepta

Close
Închide
  Close