Mergi direct la conținut »
Tornade în statul american Louisiana: Cel puțin 40 de oameni au fost răniți | FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tornade în statul american Louisiana: Cel puțin 40 de oameni au fost răniți | FOTO

Tornade în statul american Louisiana: Cel puțin 40 de oameni au fost răniți | FOTO

Nouă tornade au măturat orașul New Orleans, dar și alte zone din statul american Louisiana. Cel puțin 40 de persoane au fost rănite, în timp ce numeroase locuințe au fost distruse de furia naturii, relatează Reuters.

Guvernatorul statului Louisiana a decretat stare de urgență, în urma tornadelor care au afectat mai multe zone.

„Amploarea distrugerii este cum nu am mai văzut”, a spus guvernatorul John Bel Edwards într-o conferinţă de presă. „Când priveşti de sus, eşti cu atât mai impresionat că atât de puţini oameni au fost răniţi şi că nimeni nu a murit”, a adăugat el.

Tornade în statul american Louisiana

Tornadele au afectat New Orleans şi Baton Rouge, acesta fiind al patrulea an consecutiv în care statul este lovit de dezastre naturale de poporţii.

Primarul din New Orleans, Mitch Landrieu, le-a spus reporterilor că o tornadă a provocat distrugeri pe o suprafaţă de trei kilometri lungime şi un kilometru lăţime, pe care se află 5.000 de proprietăţi. Aproape 7.800 de persoane au rămas fără curent electric.

Tornade în statul american Louisiana

 

 

Close
Închide
  Close