Traian Băsescu despre deszăpezire: „De ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistați sociali?”

11 ianuarie 2017 16:04

Traian Băsescu despre deszăpezire: „Trebuie dat și din lopată”. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a declarat nemulțumit de modul în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a acționat pentru deszăpezire și se întreabă de ce edilul nu apelează la „asistații social”.

”Dar asistații social?
Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă.
Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistați sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați?”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul președinte a sugerat, totodată, că autoritățile nu au depus efort în mod concret pentru rezolvarea situației din Capitală.

„Oricum, deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat și din lopată”, a adăugat Traian Băsescu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro