MENIU CAUTĂ

Uite ce îşi doresc românii în 2013!

Distribuie

Liana Simescu (30 de ani), din Piteşti: În 2013 vreau să am casa mea, să am un soţ care să mă iubească, vreau să îmi fie mai bine decât anul trecut. Îmi doresc sincer să mi se împlinească aceste visuri.
Atena Jilavu (29 de ani), din Câmpulung Muscel: Eu vreau să am un copil frumos şi sănătos, un bărbat puternic, cu carieră, care să mă iubească şi să mă înţeleagă. Cam atât ar fi tot ce îşi poate dori o femeie de la viaţă.
Bianca Telehoi (24 de ani), din Constanţa: Sinceră să fiu, mi-aş dori foarte tare un Bugatti Veyron, dar până la urmă m-aş mulţumi şi cu o garderobă complet nouă pentru sezonul următor.
Dan Ioan (32 de ani), din Buzău: Eu mi-aş dori să primesc o ofertă să joc în filme porno, că am auzit că se câştigă tare bine, şi aşa, cine ştie, poate scap de sărăcia asta odată…
Raluca Proţiuc (21 de ani), din Suceava: Vreau să vizitez Patagonia, o regiune despre care a scris Jules Verne, dar despre care mulţi cred că nu există. E o dorinţă de-a mea mai veche şi trebuie să se împlinească.
Alexandru Zegreanu (30 de ani), din Buzău: Mie îmi place să mă plimb, iar anul acesta m-aş bucura tare mult dacă aş ajunge în Honolulu, dacă nu, orice excursie este binevenită.
Cristian Goia (38 de ani), din Cluj-Napoca: Sper ca în anul 2013 să avem un nou cimitir în oraş, pentru că cererea de locuri de veci este foarte mare în ultima perioadă. Trebuie să ne gândim şi la asta!
Loredana Palcovici (32 de ani), din Reşiţa: Îmi doresc ca patrupezii de pe străzi să aibă măcar un colţ de pâine în fiecare zi în stomac şi să fie sterilizaţi toţi. Ar fi mai bine şi pentru noi, şi pentru ei.
Cornel Gălescu (40 de ani), din Caransebeş: Anul acesta îmi doresc linişte şi înţelepciune! Adică exact ce inspiră o expediţie în zona polară. Asta vreau eu să fac în 2013 şi sper să şi reuşesc.
Maria Stubnya (100 de ani), din Reşiţa: După un secol de viaţă nu îţi poţi dori decât măcar încă un an, cu sănătate şi cu toată familia alături. Sper să mă ajute Dumnezeu!
Ozman Dulchen (60 de ani), din Constanţa: Cauciucuri la maşină mi-am luat… Acum, tot ce îmi mai doresc este o maşină nouă… Sau o să-mi mai iau o bucată din ea şi poate în câţiva ani o s-o am toată.
Bogdan Mândroi (28 de ani), din Câmpulung Muscel: Vreau o femeie de care să mă îndrăgostesc la prima vedere, să vizitez toată lumea cu ea şi pentru că nu sunt egoist, îmi doresc ca şi prietenii mei să aibă parte de aceleaşi bucurii.
Nicolae Popa (59 de ani), din Constanţa: Poate îmi aduce Moşul un palton, că în ultima vreme m-a cam ignorat şi la ce geruri au fost şi se mai anunţă, cred că merit măcar atâta lucru…
Ştefan Smarandache (72 de ani), din Craiova: Eu am o dorinţă mai ciudată pentru 2013. Nu mai vreau să văd maidanezi. Domnule, s-a umplut ţara de câini. Dacă nu ar mai fi străzile pline de câini, eu aş fi fericit.
Tudor Neagu (60 de ani), din Slatina: Eu îmi doresc ca medicii să nu mai plece din ţară, să înveţe bine meseria asta şi să rămână aici, în spitalele noastre. Să ne ducem şi noi fără grijă la spital.
Alina Smarandache (58 de ani), din Craiova: Eu aş vrea ca lumea să meargă mai mult la biserică. Suntem din ce în ce mai puţini credincioşi de la o zi la alta. Bisericile sunt goale la slujbe.
Daniela Micutariu (41 de ani), din Suceava: Un copil ar fi darul suprem. Sunt căsătorită din 1998, dar mereu, împreună cu soţul, am pus pe prim-plan altele şi acum ne dorim un bebeluş.
Teodor Petre (30 de ani), din Buzău: Cel mai mult şi cel mai mult îmi doresc ca anul acesta să scap de Dacia mea veche. Şi cel mai bine ar fi dacă aş putea s-o înlocuiesc cu un Ferrari!
Carmen Stoian (38 de ani), din Botoşani: Vreau să învăţ să pilotez un avion ultrauşor. Îmi e frică de înălţime, dar cred că până la urmă am să învăţ, pentru că merg pe ideea că totul e posibil.

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Comentarii