Mergi direct la conținut »
Un avion care zbura pe ruta București - Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un avion care zbura pe ruta București - Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa

Un avion care zbura pe ruta București – Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa

Un avion cu români care zbura pe ruta București - Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa, după ce o femeie a făcut infarct.

Incidentul a avut loc la aproximativ 30 de minute, după ce avionul  a decolat din București către Madrid, relatează România TV. Este vorba despre zborul 2514 București – Madrid, care a ajuns într-un final la destinație cu peste 3 ore întârziere.

O femeie a început să simtă rău. Potrivit sursei citate, o pasageră a suferit un infarct, astfel că aeronava a aterizat de urgență la Pisa, unde femeia a fost preluată de paramedicii italieni. Ulterior, aeronava a decolat din nou către destinația finală, respectiv Madrid.

Cu o zi în urmă, un avion a aterizat de urgență pe aeropotul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice. Aeronava circula pe ruta Larnaca – Viena.


Citește și: EXCLUSIV/Maria Constantin se poartă ca la 20 de ani de când a intrat la Conservator. Duce o viața…de studentă


 

Close
Închide
  Close