De Ana Hațeg,

Identificat de autorități ca Jericho W., băiatul a fugit marți, în jurul orei prânzului, dintr-o clădire a Departamentului Serviciilor Sociale, unde se desfășoară audierea minorilor de către instanță, a declarat biroul șerifului local.

Autoritățile au transmis că există „un grad ridicat de îngrijorare atât pentru siguranța minorului, cât și a publicului”, din cauza „istoricului său privind comportamentul agresiv și imprevizibil”, a declarat Departamentul de Securitate Publică de stat.

În momentul în care a reușit să scape, băiatul era desculț și purta un tricou alb și pantaloni bej. Autoritățile locale s-au mobilizat pentru prinderea băiatului, fiind trimis inclusiv un elicopter pentru căutarea lui.

Legislația americană interzice publicarea de informații privind acuzațiile care i se aduc lui Jericho din cauza vârstei sale.

Citeşte şi:

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Sandu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro. „Au încercat și încă mai încearcă să mă lege!”

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Statul român îi refuză lui Adrian Coman dreptul de a vota la prezidențiale, pentru că este căsătorit cu o persoană de același sex! Îndemnat să mintă, el a refuzat

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări