Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Câți bani au furat hoții care au aruncat în aer un bancomat, în București

Un bancomat a fost aruncat în aer, în jurul orei 4.30, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, din București. Hoții au plecat cu suma de 350.000 de lei, însă prejudiciul total nu a fost stabilit deocamdată. 

De Octavian Cojocaru, Eli Driu (foto),

UPDATE ora 18:45. Anchetatorii au stabilit că hoții care au aruncat în aer bancomatul au sustras suma de 350.000 RON (lei și valută). Prejudiciul total urmează să fie stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi, în această dimineaţă, că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus”, a transmis, luni dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au luat primele măsuri, au asigurat zona, fiind declanşată şi cercetarea locului. Urmează ca, împreună cu reprezentanţii unităţii bancare, să fie stabilit prejudiciul.

„Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, au mai transmis poliţiştii.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

Close
Închide
  Close