Mergi direct la conținut »
În loc să meargă la altar, un bărbat a ajuns de urgență la spital. A fost operat pe creier chiar în ziua nunții lui Galerie foto
7imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > În loc să meargă la altar, un bărbat a ajuns de urgență la spital. A fost operat pe creier chiar în ziua nunții lui

În loc să meargă la altar, un bărbat a ajuns de urgență la spital. A fost operat pe creier chiar în ziua nunții lui

Un cuplu din Pennsylvania, SUA, a trăit una dintre cele mai mari sperieturi din viață chiar în ziua nunții. Mirele a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat pe creier.

De Andreea Radu,

Jessica Dhans, 30 de ani, și Timothy Berty, 25 de ani, făceau ultimele pregătiri pentru nunta care urma să aibă loc într-o secție de pompieri locală, acolo unde mirele făcea voluntariat, potrivit metro.co.uk.

Cuplul care s-a cunoscut în anul 2013 și s-a logodit în 2014 și-a petrecut ani de zile plănuindu-și nunta de 10.000 de dolari. Dar, cu două zile înainte de nuntă, Timothy a început să se comporte ciudat.

„Totul mergea conform planului, dar, cu două zile înainte de nuntă, în timp ce aranjam secția de pompieri, Timothy adormea întruna.

Avea o migrenă foarte puternică. Adormea pe podea și pe mese. S-a dus acasă să doarmă și în dimineața următoare, când m-am trezit, nu era în pat. Era în living, se uita la TV și vorbea fără sens. Credea că vorbește cu minte în fraze, dar nimic nu avea sens”, a povestit Jessica.

Tânăra era atât de stresată de pregătirile pentru nuntă, că nu a realizat că Timothy se simte atât rău, dar a sunat-o pe mama bărbatului, rugând-o să meargă să vadă ce este cu el.

O oră mai târziu, mama bărbatului a anunțat-o pe mireasă că bărbatul a fost transportat de urgență cu un elicopter la Spitalul UPMC Presbyterean, în Pittsburgh.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

„Avea o infecție la sinus, dar din cauza deviației de sept, infecția nu se putea elimina. A urcat la creier și acesta s-a umflat. Chirurgul m-a anunțat că trebuie să-l bage urgent în operație pentru că avea un abces la creier”, a povestit Jessica.

Imediat după operație, Timothy a fost pus într-o comă indusă timp de două zile. Familia cuplului a contactat invitații și a anulat nunta.

După ce s-a trezit, Timothy a fost extrem de trist să afle că a pierdut ziua nunții lui. Dar, în loc să reprogrameze ziua cea mare, cuplul s-a căsătorit în spital.

Mirele a povestit că ce s-a întâmplat i-a schimbat perspectiva asupra vieții. „Am vrut să ne căsătorim cât mai curând posibil. Jessica nu a plecat nicio clipă de lângă mine”, a povestit bărbatul care a fost la un pas de moarte.


Close
Închide
  Close