MENIU CAUTĂ

Un bărbat care a supraviețuit atacului din Las Vegas de anul trecut a murit în atacul din California

Distribuie

Printre cele 12 victime ale atacului care a avut loc, miercuri,  într-un bar din Venture Conty, California, se află și un bărbat de 27 de ani care a supraviețuit atacului din Las Vegas din 1 octombrie 2017.

Telemachus Orfanos a fost unul dintre supraviețuitorii celui mai grav atac din istoria SUA, cel din noaptea de 1 octombrie 2017, atunci când Stephen Craig Paddock, un american în vârstă de 64 de ani, a deschis focul asupra mulțimii care asista la un concert de muzică country pe The Strip, împușcând mortal 59 de oameni și rănind alți 530.

Deși atacul din California a fost mai puțin amplu decât cel din Las Vegas, Telemachus s-a aflat printre cele 12 oameni care au fost uciși, potrivit BBC.

Tatăl tânărului spune cu durere că este ironic ce s-a întâmplat. „Este foarte ironic faptul că, după ce a supraviețuit celui mai grav atac în masă din istoria moderă, a murit în orașul său natal”, a spus bărbatul.

Autoritățile au arestat în cazul atacului din California pe Ian David Long, un veteran care a făcut parte din US Marine Corps și care este suspect de PTSD după ce a servit ca militar în Afganistan.


Guvernul a ajuns la fundul sacului. Mai multe instituții au rămas fără bani de salarii


 

Citește mai multe despre Atentat pe Libertatea.

Comentarii