MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

VIDEO| Un bărbat de 74 de ani a murit după ce a fost împins din autobuz de o tânără. Momentul cumplit a fost filmat

Distribuie

Serge Fournier, 74 de ani, a fost împins, pe 21 martie, dintr-un autobuz și a murit la câteva săptămâni după incident din cauza rănilor pe care le-a suferit. Poliția a anunțat recent că o tânără de 25 de ani a fost arestată și acuzată de crimă în acest caz. 

Cadesha Bishop s-a certat cu mai mulți oameni care se aflau în autobuz, printre care și cu Serge Fournier. Când vehiculul s-a oprit în stație, bărbatul a dat să coboare scările, moment în care tânăra l-a împins cu putere, potrivit CNN.

Poliția din Las Vegas a fost chemată la locul incidentului, iar Fournier a refuzat atunci tratamentul medical. Fata a fost de negăsit, ea dispărând până la sosirea ofițerilor.

În aceeași noapte, bărbatul nu s-a simțit bine și a ajuns la spital. El a murit la o lună după incident, pe 23 aprilie. Medicul legist din Clark County a declarat pentru CNN că Serge Fournier a murit din cauza complicaților apărute în urma loviturilor suferite atunci când a fost aruncat din autobuz, stabilind că moartea lui a fost o crimă.

Tânăra este reținută în Centrul de Detenție din Clark County și i s-a stabilit cauțiunea la 100.000 de dolari. Potrivit dosarului de la Curtea de Justiție din Las Vegas, ea are un apărător public și nu și-a motivat încă modul în care a acționat. Ea urmează să fie audiată în această lună.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține imagini care vă pot afecta emoțional.


Venezuela face un apel public disperat: „SUA vor să ne falimenteze, sunt zeci de mii de morţi”. Adevărul pe care regimul Maduro nu îl recunoaşte


 

Comentarii