De Andreea Radu,

Cadesha Bishop s-a certat cu mai mulți oameni care se aflau în autobuz, printre care și cu Serge Fournier. Când vehiculul s-a oprit în stație, bărbatul a dat să coboare scările, moment în care tânăra l-a împins cu putere, potrivit CNN.

Poliția din Las Vegas a fost chemată la locul incidentului, iar Fournier a refuzat atunci tratamentul medical. Fata a fost de negăsit, ea dispărând până la sosirea ofițerilor.

În aceeași noapte, bărbatul nu s-a simțit bine și a ajuns la spital. El a murit la o lună după incident, pe 23 aprilie. Medicul legist din Clark County a declarat pentru CNN că Serge Fournier a murit din cauza complicaților apărute în urma loviturilor suferite atunci când a fost aruncat din autobuz, stabilind că moartea lui a fost o crimă.

Tânăra este reținută în Centrul de Detenție din Clark County și i s-a stabilit cauțiunea la 100.000 de dolari. Potrivit dosarului de la Curtea de Justiție din Las Vegas, ea are un apărător public și nu și-a motivat încă modul în care a acționat. Ea urmează să fie audiată în această lună.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține imagini care vă pot afecta emoțional.


Venezuela face un apel public disperat: „SUA vor să ne falimenteze, sunt zeci de mii de morţi”. Adevărul pe care regimul Maduro nu îl recunoaşte


 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO