Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un filmuleț sfâșietor arată suferința unui câine abandonat de stăpâni
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un filmuleț sfâșietor arată suferința unui câine abandonat de stăpâni

VIDEO | Un filmuleț sfâșietor arată suferința unui câine abandonat de stăpâni

Povestea lui Coby, un câine de doi ani abandonat de stăpâni pentru că scormonea prin gunoaie, a atins inimile a mii de oameni. Un voluntar de la adăpostul în care a fost lăsat animalul a publicat un filmuleț sfâșietor. 

Samira El-Hage de la adăpostul Friends of Fairfield County SC Animal a postat pe Facebook un videoclip care îl arată pe Coby speriat, ghemuit într-un colț al camerei în care este ținut, potrivit ladbible.com.

Voluntarul se întreabă de ce oamenii fac astfel de lucruri, mai ales că, în cazul lui Coby, stăpânii l-au abandonat pentru un comportament tipic canin, cel de a scormoni prin gunoaie.

După ce povestea lui Coby a devenit virală pe internet, Olivia Fritz, o iubitoare de animale, a decis să adopte câinele. Deși este încă timid și tremură din când în când, mama adoptivă este alături de el la fiecare pas, ajutându-l să se acomodeze cu noua lui viață.

UPDATE- we are all set- thank you!! ✴️CRATE DONATION NEEDED FOR TRANSPORT✴️Remember Cody, our very scared boy who was surrendered? We are happy to announce he has Rescue and will be headed their way on Saturday thanks to some wonderful volunteers!!! What we really need is a crate to go with him all the way. We are doing a “no crate transfer” to ensure he safely arrives to his destination. Because hes so scared, hes considered a flight risk. And thats a chance we are not willing to take. Please, if you have a large crate you could donate to help complete his journey, we would really appreciate it.

Publicată de Samira El-Hage pe Luni, 3 decembrie 2018


VIDEO | Imagini horror cu efectele drogului „crocodil”. E mai ieftin decât heroina, se poate face acasă, dar provoacă răni deosebit de grave


Close
Închide
  Close